Urtekram Aloe Vera Shower Gel

urtekramshowergelI Aloe Vera-serien från Urtekram finns även en duschkräm, som dock inte är lika starkt doftsatt som till exempel hudkrämen och handkrämen i samma serie. Det är litet synd, för det är ju ju där man kan fläska på med doft för att den skall ha en chans att stanna kvar efter att ha sköljts av i duschen! Dessutom tycker jag om citrusdofter som piggar upp mig på morgonen, så jag hade hoppats på litet mer av det, men duschkrämen är OK ändå med sin diskreta doft.

Den fungerar också som den skall utan problem; tvättar rent utan att min hud känns uttorkad efteråt. Nu har jag ju inga större problem med hyn på min kropp, varken torra partier eller allergier, men för oss med problemfri hud borde duschkrämen fungera bra. Kanske även för dem med känslig hud, eftersom den är gjord på ekologiska ingredienser.

Om jag skall säga något negativt så är det att flaskan är så stor att man frestas att ta en stor klick varje gång. Det är ju inte bra för miljön! Det betyder onödigt resursslöseri och att mer produkt spolas ut i reningsverken för varje dusch. Men det är ju självklart upp till användaren själv att tvåla in sig med ansvar – dummare än så är vi ju inte, eller hur?!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i kroppsvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.