Make Up Store Faisal

När jag först började använda nagellack i andra färger än rosa och rött, för tjugo år sedan, hade jag otur med några skimrande gröna och gula nyanser som såg ut som mögel på fingrarna. Blärk! Sedan dess har jag varit skeptisk mot färger i den klassen. Men Make Up Stores nagellack Faisal var för snygg för att bojkotta – flytande grönt guld med skiftningar i blått!

wpid-DSC_0674.jpgKonsistensen är ganska tunn, så det hade kunnat vara bra med ett tredje lager. De gånger jag använt den har två lager ändå täckt nagelytan och gett fin färg och skimmer.

Tyvärr satt lacket inte så bra på fingrarna. Efter bara någon dag började det skavas av flisor. Kanske hade det avhjälpts av ett tredje lager, och om jag provar nagellacket Faisal igen (och det kommer jag göra, för det är snyggt!) skall jag måla tre lager och rapportera här om det håller bättre.

wpid-DSC_0671.jpg

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i nagellack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Make Up Store Faisal

  1. Ping: Shop ’til you drop del 7 | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.