BeautyAct PoreDetox Charcoal Mask

 

Låt mig först komma med några snabba varningar: lermasken BeautyAct PoreDetox Charcoal Mask luktar mint, vilket inte stör mig men kanske någon med känsligare ögon. Den ger också en ”squeaky clean” känsla när man tvättar av den, och även om min hy inte känns utarmad efteråt så kanske den har för stark effekt på någon annan.

Med det sagt är masken ganska bra; huden håller sig ren och utan blemmor. Dock har min hy varit ganska lättarbetade de senaste månaderna så PoreDetox Charcoal Mask har inte haft några större utmaningar. På grund av den här mintdoften som egentligen inte stör mig så kommer jag nog ändå inte att skaffa den här produkten igen.

 

 

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.