L’Oréal Intense Volume Matte Lipstick Le Plum Dominant

Jag är svag för läppstift i långsmala applikatorer, och L’Oréal har hög kvalitet för sina budgetpriser, så det var en lågoddsare att leta upp och köpa någon av nyanserna av den nya serien L’Oréal Intense Volume Matte Lipstick. Där fanns inte så många läppstift som skulle passa mina kalla färger, men till slut valde jag en riktigt mörk och spännande, Le Plum Dominant.

Ja, den var riktigt mörk, i en skön vinröd nyans som man bör ha tungan rätt i munnen när man målar på, men läppstiftet självt är mjukt och följsamt nog för att inte krångla till det för en. Dock är själva hylsan billigt och slarvigt gjord: när man öppnar läppstiftet är den avfasade delen inuti inte vänd mot samma håll som de utanpå. Och vad värre är, den inre delen som håller färgen rör sig litet när man målar på läppstiftet. Synd med dålig kvalitet på förpackningen, men det går ändå att lägga färgen rätt på läpparna med en stadig hand.

Denna mörka färg håller faktiskt riktigt bra även genom en måltid och kaffe – den lämnar märken efter sig på koppar och glas men väldigt mycket stannar kvar. Oundvikligen blir ändå färgen ojämn efter ett tag och samlar sig i de läpparnas naturliga veck. Bra nog känns läpparna vårdade under och efter användning och det är alltid viktigt för mig.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppstift och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.