Gucci High Shine Nail Polish Light Pink

När det gäller nagellack så är det oftast så att billigare varianter till och med är bättre än dyrare, även om det förstås varierar mellan färger och märken. Men så fick jag se hos kloka och inspirerande Jane på BritishBeautyBlogger hur fina och faktiskt hållbara Guccis nagellack var, så jag kunde inte hålla mig. Ärligt talat så var det den söta flaskan som var pricken över i:et, och lika ärligt talat blir jag lika glad varje gång jag tar fram den för att måla naglarna.

Ja, för jag har faktiskt valt att måla mina naglar i den fina färgen Light Pink fyra gånger i rad, så mycket tycker jag om den! Och, måste jag erkänna, så har jag målat naglarna för att kunna ta kort på dem för att visa här, men varje gång har jag målat litet snett. Det är alltså absolut inte nagellackets fel att jag bara har de här suddiga bilderna att visa. Och de är suddiga för att min mobilkamera höll på att dö, strax innan jag bytte till en nyare mobil.

Gucci High Shine Nail Polish Light Pink går lätt att måla på och lägger sig jämnt. Med en så opak och litet kritig färg kan det ju vara ett problem, och ett ännu större problem är att dessa färger lätt flagar. Men si, trots att mina naglar är i dåligt skick just nu så har Gucci-lacket hållit riktigt bra! Det är ytterligare en anledning att vara nöjd med det. Kanske håller jag på att halka ned i dyra-nagellack-träsket igen… I så fall, inte mig emot!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i nagellack och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gucci High Shine Nail Polish Light Pink

  1. Pingback: Favoriter i mars | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.