Mavala Rimini

Som nämnt så blev jag inspirerad att botanisera bland de nagellack jag redan har, av att se Mavalas fina kollektion med pastellfärger. Men till slut blev det dags att prova det ljuslila från Pastel Fiesta, med namnet Rimini. Så synd att det blev en besvikelse… men då har jag ju ändå en massa fina lack kvar i samma färgfamilj att glädja mig åt.

Till skillnad från Gotland och Hamptons har Rimini aningen av skimmer i sig. Dessutom får lacket faktiskt en matt yta när man målar det på naglarna, men eftersom jag toppar med den oslagbara Mavala Minute Quick-Finish syns det inte här. Både första och andra lagret lägger sig litet strimmigt vid påmålningen, men med topplack på märks det inte så mycket längre. En rolig detalj är att det luktar sockervadd om nagellacket!

Färgen är verkligen jättesnygg och jag skulle önska att jag kunde ha det på fingrarna hela sommaren. Men ännu mer skulle jag önska att det höll bättre än det gör, för redan dagen efter påmålningen började nagellacket flaga. Det var ju synd! Men den lilla flaskan kommer att gå åt ändå. Jag kommer inte att kunna hålla fingrarna borta från den här fina färgen.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i nagellack och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.