Mavala Hamptons

Jag blev så förtjust i Mavalas Pastel Fiesta-kollektion efter att ha använt den fina färgen Gotland, så jag pilade tillbaka och skaffade även Hamptons och Rimini. Den härligt lysande ljusrosa färgen Hamptons är av slaget som får till och med min bleka hy att se solbränd ut, tycker jag.

Det var ingen överraskning för mig att Hamptons var kritig i konsistensen, mer så än Gotland. Efter andra lagret såg färgen fortfarande litet ojämn ut, men jag bestämde mig ändå för att stanna där och med överlack blev resultatet ändå jämnt och fint.

Att kritigheten kan göra att lacket flisar snabbare är ju alltid en oro, men det har inte varit så illa med Hamptons, jag är riktigt nöjd med hållbarheten trots att mina naglar inte är i bästa skick. Så roligt att Pastel Fiesta bjöd på ännu en av mina favoritfärger i god kvalitet och i små behändiga flaskor som man har en chans att göra slut på innan Ragnarök!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i nagellack och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mavala Hamptons

  1. Pingback: Mavala Rimini | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.