Huxley Secret of Sahara Sleep Mask

En sleep mask är väl egentligen bara en lyxigare nattkräm. Skall man bara använda den någon gång ibland? Varför det, om den bara innehåller ännu bättre ingredienser – är det dåligt om man smörjer in dem i huden varje natt? I detta fall är det prickly pear  och hyaluronsyra som skall ge antioxidanter, E-vitamin, läkning och lyster till hyn nästa morgon.

Nåväl, jag har använt Huxleys Secret of Sahara Sleep Mask regelbundet men inte varje kväll under några månader. Ärligt talat har jag inte märkt jättestor skillnad i resultat mellan den och mina vanliga nattkrämer. Så den är en skön del i min skönhetsrutin för det känns litet lyxigt att plocka fram den, och tur nog var den inte särskilt dyr, och jag kan tänka mig att köpa en ny tub när min är slut, men jag är inte övertygad om det suveräna i en sleep mask – än.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.