clinique all about clean charcoal mask + scrub

clinique city block purifying charcoal clay mask + scrub har varit en av mina storfavoriter sedan jag först provade den för fyra år sedan. Senast jag skulle köpa den hittade jag istället en mindre tub med namnet all about clean charcoal 2-in-1 mask + scrub anti pollution och gissade att det var ersättaren samt hoppades att den skulle vara lika bra som den förra kol-masken. Och det var den! Faktiskt litet bättre!

Den nya skrubbmasken har litet lättare konsistens än den förra vilket gör den ännu litet lättare att fördela jämnt över ansiktet, och även tunnare, så att man behöver mindre av produkten. Det är ju alltid bra. Det skall väl också vara förklaringen till det nya högre priset. En annan bra sak är att förpackningen är gjord i 51% återvunnen plast.

Och som sagt, resultatet på min hy är gott. Lermasken gör rent och när man tvättar bort den får man en mild skrubbning, till och med mildare än i den förra versionen. Även den här rengöringsmasken från clinique hamnar på min lista över pålitliga produkter att återvända till, även om jag kommer att fortsätta att prova nya versioner ibland.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.