BeautyAct Full On Satin Lipstick Pink Crush

Nu rear Kicks ut läppstiften i serien Full On Satin Lipstick från BeautyAct, och jag hoppas förstås att det betyder att de gör plats för en annan läppstiftsserie även om de också har kvar serien Stay On Semi Matte Lipstick. Man kan fynda bland reavarorna för det finns många fina nyanser. Jag valde Pink Crush, som är en neutral rosa.

Läppstiftet täcker fint och känns bra på läpparna när man lägger på det. Dock lämnar den ganska stora fläckar efter sig på koppar och glas, och färgen skavs av så mycket att det syns stor skillnad mellan konturerna och mitten av munnen. Och om man tittar nära, så har färgen lagt sig i läpparnas naturliga veck och däremellan är det tomt. Tråkigt! Då är det ju extra bra att BeautyAct låter den här serien utgå ur sortimentet.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppstift och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.