Jul-klapp

Det är fint att få presenter som visar att givaren har förstått precis vem man är och vad man vill ha, som en body lotion i en fantastisk doft som också gör huden mjuk och len. Det kan vara rörande att få presenter av någon som har försökt men missförstått vad man älskar, som en jättestor palett med ögonskuggor i grälla färger. Det kan vara sorgligt att bara få saker som inte passar en alls, och riktigt tungt att inte få något alls därför att man är ensam på julafton. En del bryr sig inte så mycket om materiella ting, men för många av oss är genomtänkta presenter – både att ge och att få – en viktig del i att visa kärlek, och det behöver man inte ursäkta sig för.

Man behöver heller inte ursäkta sig för att man själv tar hand om sina behov av fina saker om man har blivit besviken. En del köper en julklapp till sig själv för att gardera sig, andra bespetsar sig på de fantastiska fynden man kan göra under mellandagsrean. Eller så kan man se på allt man redan har och vara lycklig över det. Visst är det viktigt i livet att ha meningsfulla relationer med människor omkring sig, men om det skulle råka att inte vara så det här året, så kan det hjälpa för stunden att fylla hålet i själen med vackra saker.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.