smashbox Be Legendary Stylist

Smashbox, som har gjort min den ögonskuggepalett som är min absoluta favorit, har en serie av läppstift som jag äntligen fick tillfälle att prova. Serien Be Legendary har undertiteln Prime & Plush Lipstick och lovar att medelst ceramider och primer-oljor göra ytan slät, och också fuktad och omvårdad. Jag hittade den snygga mellanrosa färgen Stylist bland de många fina nyanserna.

Den är inte riktigt så varm som den ser ut på min arm, utan neutral så att även jag med kalla nyanser i huden passar i den. Läppstiftet är krämigt, och trots att mina läppar var väldigt torra så gled färgen på jämnt och fint direkt. Dock säger jag inte hurra till primer-egenskaperna, för de naturliga vecken på läppytan syns fortfarande mycket tack vare att läppstiftet lägger sig nära intill huden.

Vad jag däremot säger hurra till är hur sköna läpparna känns från första påmålningen och även efter ett par timmar! Läppstiftet lämnar en hel del färg efter sig på koppar, glas och annat munnen berör, men sitter ändå fint och som sagt, känns som att det ger läpparna den omvårdnad de kan behöva under den här kalla, torra vintern. Bra, smashbox, tack för det!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppstift och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till smashbox Be Legendary Stylist

  1. Pingback: Favoriter i december | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.