The Chemistry Brand A Big Tub Of Hyaluronic Acid

På sistone har jag blivit mycket förtjust i produkter som fokuserar på en viktig ingrediens i taget, och att ge huden extra hyaluronsyra är något som tilltalar mig. Så jag slog till på en stor pumpflaska med Hyaluronic Concentrate från The Chemistry Brand. The Chemistry Brand är en subdivision till Deciem som inte håller sig till lika låg prisnivå som kusinen The Ordinary, men ändå inte kostar skjortan.

Den genomskinliga produkten ser ut som gelé men känns som en vanlig lotion när man smörjer in den. Den sjunker in snabbt och lätt och min hud (som inte är speciellt torr och oftast mår bra i sommarväder) känns bra efteråt.

Instruktionerna på flaskan rekommenderar att man applicerar gelékrämen till händer och kropp minst två gånger om dagen. Skall det behövas så mycket? Är det inte ett trick för att säljamer? För min del blev det en till två gånger om dagen, vilket känns seriöst nog från min sida.

Hyaluronsyran är tänkt att kunna hjälpa huden med en hel del föryngringsarbete, så jag hade hoppats att märka åtminstone någon skillnad i fasthet och på mina bristningar och celluliter, men… efter några veckors användning kan jag tyvärr inte se så mycket förbättring. Kanske är min hud ett hopplöst fall. Jag kommer att använda mig igenom resten av flaskan och fortsätta hoppas på mirakel in till sista klicken.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i kroppsvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.