Clinique Take The Day Off Makeup Remover

clinique take the day offFör ett tiotal år sedan var jag insnöad på Clinique, använde makeuprengöringen Take The Day Off hela tiden och var mycket nöjd med den. Sedan provade jag nya produkter och använde annat under lång tid, tills El MiKa tipsade om att Take The Day Off klarade av att ta bort BeneFits mascara They’re Real!, som sitter som berget när svagare rengöringar försöker sig på den. Och det gjorde den! Minsann fick den bort envisa They’re Real! men tyvärr inte min favorit Clarins Wonder Perfect Mascara. Tahe The Day Off ger i alla fall bra resultat för de flesta andra mascaror jag provat den senaste tiden.

Take The Day Off är en tvåfaslösning, så man får skaka flaskan innan användning för att lagren skall blandas, och skölja av efteråt. Jag brukar gilla och få bra resultat av sådana produkter, och som sagt fungerar den väl för mig.

Min flaska börjar ta slut och jag kommer att köpa en likadan igen, särskilt som det sammanfaller med att Clinique erbjuder en av sina generösa GWP:er med användbart innehåll. Men någon gång skulle jag vilja hitta rengöringen som tar bort Wonder Perfect Mascara. (Kanske i Clarins eget utbud?!)

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Clinique Take The Day Off Makeup Remover

  1. Pingback: Clinique High Impact Mascara | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.