Clarins Wonder Perfect Mascara

Oj, vilken hit! Efter att ha använt och gillat de fina små prover av Wonder Perfect Mascara som jag har fått när jag har köpt andra produkter från Clarins bestämde jag mig för att köpa den fullstora produkten. Och den funkade ju ännu bättre!

clarinswonderperfectmascaraJag har någorlunda långa och mörka ögonfransar till att börja med, men vill att de blir ännu längre och svartare när jag använder mascara. Den första glada överraskningen kom direkt när jag målade på Wonder Perfect Mascara. Jag brukar inte böja fransarna med tång innan, men böjer dem ju uppåt när jag målar på mascaran. Och nu stannade ögonfransarna i uppböjt läge! Inte i något onaturligt läge, utan en snygg vinkel som gjorde att de såg längre ut och ramade in ögonen fint.

Och så blev de även längre, och mycket, mycket svartare av den sköna mascaran.Det behövdes inte många drag med borsten, och inte någon noggrann teknik, för att få färgen att fördela sig jämnt och snyggt.

Trots att mascaran frusit fransarna i uppböjt läge kändes de inte stela och hårda under dagen. Färgen stannade också kvar på sin plats hela tiden – nej, OK, inte när det föll snöflingor rätt in i ansiktet, men annars godkänt bra.

Till syvende och sidst handlar det ju sedan om att ta bort mascaran från fransarna. Där kan jag berätta att det inte innebar något slit och gnugg med min vanliga Nivea-remover. Däremot så är det mycket svärta som behöver tas bort, så det tar sin tid och det blir mycket svart på bomullsrundeln. Det är ju viktigt att vara noga med att få bort allt, så att inte ögat blir irriterat! Men det är ett kärt besvär när man har fått gå runt med långa, mörka, snygga ögonfransar hela dagen. Clarins Wonder Perfect Mascara är min nya favorit!

Annonser

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Det här inlägget postades i mascara och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Clarins Wonder Perfect Mascara

  1. Ping: Clinique Take The Day Off Makeup Remover | Style On File

  2. Ping: Clarins Instant Eye Make-Up Remover | Style On File

  3. Ping: Clarins Be Long Mascara | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.