Maria Åkerberg Body Lotion Beautiful

Apelsin och kardemumma doftsätter denna body lotion. Det låter ju som julgodis! Men här är båda noterna diskreta och blir bara en lagom bakgrund av litet apelsin och litet krydda, och det funkar bra i de flesta sammanhang.

Själva lotionen är också helt OK. Visserligen sjunker den inte in i huden direkt när man smörjer in sig, utan det ligger kvar ett tunt vitt lager ett tag, men det har inte skadat mina kläder. Och bäst av allt så gör den lagom tjocka krämen nytta; huden känns smidig och bra.

Litet grand vill jag klaga på den stora flaskan (500ml): den höga smala flaskan är litet otymplig vare sig den är full eller på väg att ta slut. Men den är mjuk, så det går att skaka fram och klämma ut lotion och det är ju bra. Så jag är nöjd med denna body lotion.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i kroppsvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.