SachaJuan Spicy Citrus Body Lotion

sachajuanspicycitruslotionMellanstadiet, träslöjd, löda sina initialer i en träbit till en nyckelring! Det var det jag började minnas när jag smorde in mig med SachaJuan Spicy Citrus Body Lotion. Koriander och jasmin är vad som skall krydda till koriandern, men det jag känner är härligt, friskt trä som doftar extra gott av att fräsa under lödkolven. Tränoter – sandelträ, cederträ och andra är ju ingredienser jag gillar i parfymer, så jag tycker om att Spicy Citrus har den här doften.

Ibland känner jag en puff av trä-doften under dagen, men inte så att det stör den parfym jag har på den dagen. Min hud har inga speciella krav, så jag är nöjd med att använda SachaJuans lotion varje dag.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i dofter, kroppsvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.