L’Occitane Immortelle Overnight Reset Eye Serum

L’Occitanes ögonserum i Immortelle Reset-serien, Immortelle Overnight Reset Eye Serum, är en genomskinlig gelé som lyser litet i guld. Det känns som en bra början… Den fördelar sig ganska lätt över huden, och då jag använde den både natt och dag så är jag nöjd med att min ögonmakeup också stannade kvar på hyn efter att jag lagt den på plats.

Dock hade jag önskat mig bättre resultat från detta serum. Visst håller det huden på och över ögonlocken smidig så att den inte börjar hänga över ögat. Men hyn känns så tunn att den skrynklar sig alltför lätt – alltså inte rynkor utan skrynkling när man rör vid den. Jag hade gärna velat ha ett mer stärkande resultat när den redan tunna huden börjar tunnas ut ännu mer. Bra men inte bäst. Jag letar vidare efter mirakel.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till L’Occitane Immortelle Overnight Reset Eye Serum

  1. anki skriver:

    The Ordinary Argireline solution 10% morgon och kväll under ögonen och på pannan

    Varsågod 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.