Ilia Color Block High Impact Lipstick Rosette

Makeupmärket Ilia finns numera i Sverige, så då är det ju närmast min plikt att börja prova ett av deras läppstift. Rosette såg fin ut så den skaffade jag.

Men väl på plats på läpparna var den varmare än jag tänkt; den drar litet åt orange men jag tror att den kan fungera på mig på sommaren, som korallfärger som passar i stark sol. Dock kan man nog inte vänta för länge med att använda sitt läppstift, för redan när jag fick det luktade det litet ”pappkartong”, den där doften som indikerar att ett läppstift håller på att bli för gammalt.

Det var i alla fall inte torrt utan lätt att måla ut över läpparna. Väl påmålat såg ytan litet för torr ut men det är ju en smaksak – just jag gillar mer krämiga läppstift. Bäst av allt var förstås att läpparna inte kändes torra utan mjukgjorda och smidiga av läppstiftet. Ganska bra ändå men kanske inte ett läppstift jag rekommenderar oförblommerat.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppstift och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.