L’Occitane Rose Body Lotion

Genom åren har L’Occitane haft en hel del varianter på rosdofter i sina kroppsvårdsprodukter, ibland flera på samma gång. Just nu har de en som är dedikerad till rosen, och den är så underbar att man knappt behöver någon annan. Duschkrämen var det första jag provade och gillade från den serien, och den är fortfarande en favorit. Men den rosparfymerade body lotionen, den är så fin att jag blir lycklig varje morgon när jag smörjer in mig! Aningen parfymig men här litet mer pudrig fast mjölkig på samma gång, i en diskret men distinkt blandning som bäraren själv kan njuta av under resten av dagen.

Och – och det är mycket viktigt – så känns den bra för huden också. Vilken pärla! Jag skaffar säkert fler flaskor när min första är slut, för jag älskar rosdofter speciellt mycket under vintern.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i dofter, kroppsvård och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till L’Occitane Rose Body Lotion

  1. Pingback: Favoriter i november | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.