OPI Claydreaming

Att unna sig ett nagellack ur någon höstkollektion är en tröst när hösten gör allt mörkare och kallare. Och av någon anledning längtar jag efter färger som är lika mörka och så propra att de passar till första dagen på ett nytt jobb – litet för att återskapa känslan av första skoldagen i en ny klass.

Från OPI:s höstkollektion Fall Wonders såg Claydreaming mest rosa och fin ut i mina ögon. Men tacka för att den såg rosa och söt ut bredvid alla mörka och bruna färger! I själv verket är den en grålilarosa, vilket blir ännu tydligare på fingrarna än i flaskan. Nåväl, det blev också snyggt, om än annorlunda än vad jag hade trott.

Ett lager är täckande men jag lägger på för bättre hållfasthet, och även på mina flisiga naglar höll då Claydreaming så bra som man kan räkna med. Och jag gillade den neutrala färgen på mina naglar så mycket att jag valde den igen så snart det blev dags för ommålning! Den kommer nog till användning fler gånger i höst och i vinter.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i nagellack och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.