Jack Black Intense Therapy Lip Balm

Jack Blacks läppbalsam är en storfavorit för många, inte bara män som ju är målgruppen då förpackningen är tufft blå. Nej, produkten fungerar även på väna kvinnoläppar och riktigt bra därtill. Dessutom är detta läppbalsam av den krämiga sorten och dess tub har en öppning genom vilken man klämmer ut den genomskinliga gelen och fördelar den över läpparna. Eftersom man slipper använda fingret funkar den här tuben alltså bra i handväskan.

Den jag råkade få tag i har doftsättningen Lemon + Shea Butter vilket förvånade mig när jag upptäckte det, då den doftar sött som kaksmet. Men OK, om ni säger det, så.

Håller läppbalsamet läpparna mjuka och smidiga? Jadå, och även efter att det skavts bort, även om det alltid känns litet som att de just är på väg att börja svida och spricka, av någon konstig anledning. Men det gör de inte, man kan vara lugn. Och köpa en till av Jack Black Intense Therapy Lip Balm till sin handväska eller man purse.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppbalsam och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.