Clarins Hydrating Gentle Foaming Cleanser

Clarins Gentle Foaming Cleanser har varit min favorit i åtta år, ser jag på det första inlägget jag skrev om det, så nu var det förstås dags för Clarins att sluta sälja den. Jag litar på Clarins så jag köpte nästa cleanser i gul tub som jag såg, Hydrating Gentle Foaming Cleanser – och är inte alls lika glad längre. Jag tror att den här rengöringskrämen har bidragit till att min hud känts skrovlig och utarmad på näringsämnen, även om andra serum och krämer hållit den någorlunda smidig och fin.

Till råga på allt är krämen så tjock och trögflytande att det ganska snart blev omöjligt att klämma fram mer ur tuben. Som tur är går förpackningen lätt att klippa upp, men det var så mycket kvar i den att jag fortsatt att skopa ut rengöringsPASTA i flera veckor. Jag ville inte slänga produkten i förtid men jag är glad att den strax kommer att ta slut. Den här skall jag inte köpa igen.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.