L’Occitane Lavande Gel Douche

Ahh, en ny doftserie från L’Occitane, med fokus på den klassiska doften lavendel! Jag skyndade mig att skaffa några passande produkter och börjar med att prova och berätta om duschgelén, Lavande Gel Douche. Blommans namn kommer ju från latinets ”lavare” som betyder att tvätta sig så det är ju passande att L’Occitane nu pytsar in den i sina sköna hudvårdsprodukter.

Duschkrämen är förstås ljuslila likt flaskan den säljs i, vilken för övrigt fortfarande har det där irriterande lilla flipplocket som är en prövning för mitt nagellack. L’Occitanes doftvariant har den klassiska, lugnande lavendeldoften, men med en twist åt det andorgyna hållet – någon not av patchouli eller liknande som får doften att kännas litet mer manlig fast fortfarande neutral.

Än så länge gillar jag doften av min duschkräm, men det kan hända att jag kommer att tröttna på den om någon vecka. I så fall får jag ställa undan den, byta in någon annan duschkräm, och plocka fram den här igen senare.

 

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i dofter, kroppsvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.