Clarins Double Serum Eye

Clarins har länge varit ett pålitligt märke med hudvårdsprodukter som fungerar och känns sådär återhållet dyra som är ett säkrare tecken på lyx än blingbling. Deras dubbelserum i spännande pumpflaska hade länge intresserat mig och till slut slog jag till på en sådan för ögonen. Genom det genomskinliga ytterhöljet ser man krämen respektive gelen i var sin behållare, som vid ett pumptryck ger en skvätt av varje som man själv skall blanda ihop och lägga runt ögat. Det är så mycket som gör produkten lockande: den ”vetenskapliga” behållaren där produktens delar hålls separat, att man själv får vara delaktig i den slutgiltiga applikationen, den dova orange tonen som går igen på andra av Clarins prestigeprodukter.

Egentligen får man ut litet för mycket produkt vid ett pumptryck, hur lätt på handen man än försöker vara. Det gjorde inte så mycket i mitt fall då jag blandade ut det överblivna ytterligare en gång med mitt efterföljande serum eller toner för hela ansiktet. Och flaskan är så stor att den räcker mycket länge ändå.

Det viktigaste är förstås vilken effekt en ögonkräm har på den tunna, känsliga huden kring ögonen. Ingen sveda, förstås, och ja, faktiskt blev hyn så smidig och uppstramad att det tråkiga lilla ”häng” över ögonen jag får ibland hölls borta under alla veckor jag använde Clarins Double Serum Eye. Inga mirakel skedde: jag blir äldre och det går inte att förneka, men jag är ändå mycket nöjd med resultatet och kommer kanske att köpa den här ögonkrämen igen.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.