Favoriter i september

För något år sedan började jag plocka fram mina fina ögonskuggepaletter och använda dem, och vad roligt det var att minnas hur glad jag var över att skaffa dem och återupptäcka hur lätt jag fick till en bra look med de utvalda färgerna! Häromveckan gick jag vidare och började ta fram mina singel-skuggor och använda dem. Ännu en kavalkad av minnen bröt fram – som jag har älskat och använt de här ögonskuggorna!

Det är en stor glädje bara att räkna upp de fina namnen! Medurs från toppen: MAC Brill, MAC Surreal, MAC Steamy, Make Up Store Zone, Face of Beauty Scarabe och Lancôme Ocean Fizz. Som synes kom Scarabe till god användning! Face of Beauty var ett billighetsmärke från H&M som nu inte längre finns kvar.

Vissa dagar går jag bara ut för att träna på kvällen och då föredrar jag en snabb och enkel makeup med bara en färg på ögonlocket. Eller ibland två, med någon mörkare grön till MAC Surreal. Det skall bli roligt att fortsätta upptäcktsfärden genom min samling av singelögonskuggor!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i favoriter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.