London Grace Blossom

Så förtjust var jag i hållfastheten på London Graces nagellack att jag skaffade mig ett tredje i en fin, användbar ljusrosa färg med gråtoner. Blossom heter färgen, och då den är så ljus och opak och alltså litet kritig finns ju risken att den snabbt skall börja flaga. Och tyvärr gjorde den det! Redan dagen efter påmålning såg jag små flisor och dagen därpå försvann större och större sjok från mina stackars naglar.

Till saken hör att färgen fördelade sig mycket ojämnt vid såväl första som andra påmålningen, så att jag måste måla på ett tredje lager för att ytan skulle bli jämn och fin och inget skina igenom av naglarna under. En av gångerna jag använde Blossom försökte jag att göra andra lagret tjockare så att det inte skulle behövas något tredje lager, men det gick inte att få det jämnt så det blev ett tredje lager lack igen.

Så synd för det här är en riktigt fin färg!! Men den kommer att vara sist i kön om jag skulle börja längta efter en ljus malvafärg.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i nagellack och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.