KIKO A Holiday Fable Enchanting Lipstick Shimmering Rose

Vad passar bättre som souvenirer från det vackra Italien än produkter som gör mig och världen vackrare? Och tänk så perfekt att hitta en läppstiftsserie som heter A Holiday Fable från det italienska märket KIKO!

Läppstiften är täckta med guldglitter, bara på utsidan, men själva färgen har också skimmer – ja, finishen är faktiskt en metallic som påminner mig om makeupmodet för tjugo år sedan. Därtill är färgen jag valde, Shimmering Rose, en ljusrosaröd nyans lik de jag ofta hade på den tiden.

Nu är det så att läppstiftet inte är av den högsta kvaliteten. Färgen lägger sig litet ovanpå läpparna och lämnar mycket avtryck på glas och muggar. Men det sitter ändå ganska mycket kvar på läpparna, och det är ju bra.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppstift och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.