REN Clarimatte Invisible Pores Detox Mask

 

Ah, en massa saker man vill ha på en gång: matt hy med osynliga porer och en detox på köpet! REN har gjort många bra produkter som har fungerat för mig så den här ville jag ju pröva på, Clarimatte Invisible Pores Detox Mask.

Förpackningen anger att man skall lägga på ett lagom tunt skikt, låta det verka och torka och sedan dra bort det. Sådant gillar jag – men jag får aldrig till det med den här ansiktsmasken. Det blir till att tvätta bort den varje gång och det är OK det med.

Resultatet på hyn blir bra, som med de flesta rengörande ansiktsmasker, men inte mirakulöst bra. REN Clarimatte Invisible Pores Detox Mask är duglig men kanske inte den jag rankar högst av dem jag har provat.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.