Sephora Rouge Shine Lipstick Guest List

Ibland behöver man impulsshoppa ett nytt läppstift – i alla fall behöver jag det. Den här gången blev det ett från Sephoras serie Rouge Shine Lipstick som jag redan har provat, men som tur var råkade jag inte köpa exakt samma färg som förra gången utan en annan nyans av mellanrosa, nämligen Guest List. Detta var inspirerat av det fina läppstiftet Gracia från Guerlain som jag har använt regelbundet de senaste veckorna – kanske finns det fler fina mellanrosa med en aning av skimmer?

Ja minsann, det finns det, och Guest List är ett bra exempel på det! Det har inte så kall ton som jag brukar välja utan är så neutralt att det borde passa ganska många människor.

I min recension av det förra läppstiftet ur samma serie tyckte jag att det kändes litet oljigt och syntetiskt på läpparna. Guest List hör visserligen inte till de mest vårdande för läpparna, men så missnöjd är jag inte. Och visst lämnar det färg efter sig på koppar och glas, men inte mer än andra, och det sitter en del kvar på läpparna och inte migrerar det ut utanför konturerna heller. Det var ett trevligt impulsköp!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppstift och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.