Too Faced Lady Bold Em-Power Pigment Lipstick Rebel

Med jämna mellanrum känner jag att det är dags för ett nytt snyggt läppstift från ett märke jag inte har provat förut. Too Faced har nu en serie i rosa skimrande förpackningar – lockande bara det! Seriens namn är Lady Bold Em-Power Pigment Lipstick och jomenvisst, det är rejält med pigment i läppstiften och inte minst i den knallröda färgen jag valde, Rebel.

Se förresten vilken söt form läppstiftet har! Och dessutom en svag doft av citronvanilj, mmm! Spetsen på hjärtat gör det både lättare och svårare att måla konturerna rätt, för visst är det en fin spets, men jag är van vid en rundare form och det är svårt att lära om när det redan är litet knepigt.

Som sagt, mycket pigment – jag behövde bara snudda skinnet för att färgen skulle lägga sig! Det betyder att man måste vara noggrann med att måla rätt, men det blev svårt då läppstiftets konsistens inte är så mjuk som den skulle behöva vara. Första gången jag provade Rebel var mina läppar aningen torra så läppstiftet drog litet i huden och lämnade efter sig en hackig kontur. Andra gången hade jag förberett med läppbalsam, men det var fortfarande rejält svårt att få färgen att hamna rätt.

Kladdar färgen av sig på muggar och glas? Jajamen, men det sitter kvar så mycket på läpparna att det inte märks där. Och det är inte bara för det rika pigmentets skull, utan också för att läppstiftet färgar läpparna. Och det rejält! På kvällen gick jag över dem tre gånger med rengöringslotion och hade fortfarande rosaröd färg kvar nästa morgon!

Läppstiftet är inte riktigt så vårdande för läpparna som jag skulle önska, och som sagt lämnar det många spår på både mig och min omgivning, så det blir ingen favorit. Men jag tycker om det ändå, för sin starka färg som man behöver litet mod för att välja!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppstift och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.