NARS Afterglow Lip Balm Tender Years

Jag luras alltid till att tro att om ett märke gör läppstift som känns bra för läpparna, så kommer deras läppbalsam också att vara bra. Hur kan det alltid vara fel? Det kan väl inte vara färre goda ingredienser i balsamet? Är det kanske mina läppar som är jättekonstiga?

Av NARS serie med färgade läppbalsam fick jag tag i Tender Years, en ljust rosa nyans. Den ger faktiskt ingen skillnad i färg på mina läppar när jag använder det, men en svag antydan till rosa på huden utanför. Det är inte så bra för jag vill kunna använda ett läppbalsam utan att titta i spegeln, men här får man varken måla utanför eller någon extrasnygg färg på läpparna.

Och inte heller får man fukt eller vårdande egenskaper från balsamet! Jag behöver applicera mer ganska ofta för att läpparna känns torra, och mot slutet av kvällen svider de till och med litet grand. Det är riktigt dumt. Läppbalsamet misslyckas med sin viktigaste uppgift. Aldrig mer.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppbalsam och märktes . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till NARS Afterglow Lip Balm Tender Years

  1. och som grädde på moset så är den där är ju sjukt dyr också!! 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.