Lancôme L’Absolu Rouge Cream Éclat d’Amour

Lancôme har formulerat om sin läppstiftsserie L’Absolu Rouge och tacknämligt gett oss makeupdårar (i alla fall mig) en anledning att köpa ett nytt för att prova hållbarhet och utseende. Jag hittade den snygga neutralt mörkröda Éclat d’Amour i Cream-varianten av serien.

Den är inte helt lätt att lägga jämnt på läpparna, dels för att man behöver vara noggrann med en så pigmenterad färg, men också för att konsistensen på läppstiftet inte är riktigt så följsamt som de bästa är. Sedan sitter färgen på ganska bra även vid kontakt med koppar och glas, MEN när jag torkade lätt med papper på läpparna efter några timmar så lossnade det mesta och det som satt kvar var ränderna som lagt sig i de naturliga linjerna på mina läppar. I övrigt höll sig färgen godkänt inom mina läppars konturer.

Läpparna kändes någorlunda väl vårdade de första timmarna men mot kvällen kändes de faktiskt litet uttorkade. Därför måste jag säga att Lancôme L’Absolu Rouge Cream inte håller toppkvalitet. Synd, för jag vill ju älska Lancôme, den lätta gammaldags doften på deras produkter och den vackra rosen på förpackningarna – särskilt den här mycket stiliga behållaren.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppstift och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.