essie shearling darling

Efter upptäckten att min nyinförskaffade mini-byrå för nagellack inte på långa vägar är full, kändes det ju inte alls fel att köpa en ny snygg färg, särskilt inte när jag behövde den för att känna mig litet 1920-tals-vacker för en specialvisning av Dr. Mabuse, spelaren från 1922. Så då hittade jag shearling darling i essies välutrustade display.

Den sköna mörka nyansen drar litet mer åt vinrött än bilden avslöjar. Två lager är inte riktigt tillräckligt för att färgen skall bli jämn, men å andra sidan gillade jag att det fanns variation i den mörka ytan. Och framför allt älskade jag hur väl nagellacket satt! På sistone har mina naglar varit så flisiga att flagor från färgen har rykt redan första dagen. Inte så denna gången! shearling darling höll mycket bra i fyra dagar och gick sedan lätt att få bort från naglarna. Det här kommer att bli en favorit.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i nagellack och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till essie shearling darling

  1. Eva F skriver:

    Åh, vilken snygg färg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.