Mavala Glacier

Egentligen tycker jag inte att den klara, glada rosa färgen stämmer med sitt namn men kan man låta det hindra en att köpa en fin liten flaska nagellack från Mavala? Glacier är som sagt en rosa som kanske är litet mer vår-lik eller somrig än vinter och inlandsis, men den har funkat även nu när vintersolen har börjat titta fram.

Det var intressant att använda på den, för den här opaka färgen såg annorlunda ut vid påmålningen än vad Mavalas icke-skimrande färger brukar göra. Glacier hade nämligen den litet simmiga konsistens som gör första lagret litet genomskinligt i kanterna, men blev täckande och jämn med andra lagret. De här egenskaperna har också flera av essies färger, och de brukar också hålla väldigt bra, vilket även Glacier gjorde. Intressant!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i nagellack och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.