Twilly d’Hermès Eau Ginger

Det är litet överraskande att Twilly d’Hermès, som är så söt stark att den är för mycket för mig vissa dagar, har fått flankörer av helt annat slag. Twilly d’Hermès Eau Ginger är ren och frisk, nästan litet trevligt tvålig, så där som parfymer kan bli av en dos svartpeppar, men den här gången är det ingefäran vars kryddighet slår över i fräschör.

Men jag måste säga att alla noter verkar vara omkastade i hur de stiger upp i min näsa. Det känns som att ingefäran från hjärtnoterna följs åt av basnoten cederträ från första början, och tillsammans skapar den här lätta, luftiga doften. Pion är angivet som toppnoten, men först efter någon timme kommer blommigheten fram och då är det inte ens pion jag skulle kalla den. Nåväl, den trevliga blomman växer sig stark och stannar kvar längst av allt på min hud. Twilly d’Hermès Eau Ginger är en riktigt fin doft, lättburen men med en viss originalitet, och jag gillar den nästan bättre än Twilly d’Hermès.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i dofter, parfymer och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.