La Roche-Posay Lipikar Fluide

La Roche-Posay har gott rykte så när den kalla vintern slog klorna i min stackars hud skaffade jag deras body lotion Lipikar Fluide Soothing Protecting Hydrating Fluid. Det lät lovande!

Dock blev jag inte så nöjd vid användningen. När jag smort in mig med Lipikar efter duschen som jag brukar så hände det ändå under dagen att partier på kroppen kändes torra och kliade. Och konstigast av allt var att huden kändes så glatt, även timmar efter att krämen sjunkit in!

Brasklapp: denna lotion har tillägget ”Ultralätt” och är ämnad för Normal hud. Kanske är ingen hud normal i den torra luften om vintern, kanske hade jag haft bättre tur med någon annan variant av Lipikar. Jag tror att den här flaskan får vänta till senare i vår, så försöker jag med den igen.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i kroppsvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.