L:A Bruket Hand Cream Fläder/Elder

Att L:A Bruket fortsätter att välja originella doftsättningar nära den svenska naturen är mycket välkommet, och gissa om jag blev glad när jag upptäckte en serie med produkter doftande av fläder, som jag älskar så mycket! Dock får företaget inte lika hög poäng för själva doften, för den har små likheter med den eteriska, litet stickande doften från växten och desto mer av den patchouli som tar sig in i flera av L:A Brukets doftserier, och därtill känner jag också läder från produkten.

Det var ju en besvikelse, men L:A Brukets handkrämer har hög kvalitet och även den här gjorde ju god nytta för de vintertorra händerna. Någon gång skall jag försöka sniffa på en flytande tvål / duschsåpa med fläderdoften, för där borde den passa bra och kanske komma mer till sin rätt. Och handkrämen används flitigt tills den tar slut, hur den än doftar.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i handkräm och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.