Avène Cicalfate Hand Cream

Avènes produkter är kända för att vara okomplicerade men välfungerande, med serier dedikerade till extra torr hy eller andra irriterande problem. Cicalfate Repair Barrier Hand Cream lovar mycket redan i namnet, en blandning av vetenskapligt klingande ord och fransk esprit.

Att krämen är oparfymerad innebär här att den luktar som det där speciallimmet de bara hade i skolans målar- och lerverkstad, och det är ganska tråkigt. Den är lättflytande, men inte så att den rinner en ur händerna. När man smörjer in sig med den sjunker den in relativt snabbt. Snart börjar huden kännas smidig och skön. Men vi har väl alla några riktiga problemområden, till exempel hård hud och små sprickor intill naglarna. Där hjälper krämen ändå ganska bra, faktiskt! Inte helt perfekt men bra. Om det inte vore för den tråkiga lukten så skulle Cicalfate nästan få toppbetyg, men även om jag tänker göra slut på tuben jag har kommer jag inte att köpa en ny.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i handkräm och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.