MAC Lustreglass Beam There, Done That

MAC har uppdaterat läppstiftsserien Lustreglass, och det vill jag förstås prova. Och så nöjd jag blev! Jag brukar ju egentligen föredra krämiga läppstift, men jag blev riktigt förtjust i den lättare formulan med en glossig finish som Lustreglass har. Beam There, Done That är en trevlig mellanrosa nyans som drar åt plommon, och den blev mitt val.

Färgen fördelar sig väl över läpparna – det beror ju också på att den ligger nära mina läppars egna nyans, men jag är ändå mycket nöjd. Efter några timmar har den lagt sig litet tydligare i de naturliga vecken i mina läppar, och återigen syns det inte så mycket på grund av färgen jag valde. Kanske kan detta vara ett större problem med en mörkare och starkare nyans.

Det bästa med läppstiftet är i alla fall att det inte torkar ut läpparna utan tvärtom får dem att kännas mjuka och vårdade hela dagen som jag använder det och en tid efteråt också. Det gör Lustreglass till ett riktigt bra val om man vill ha ett litet glossigare läppstift!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppstift och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.