SG79 STHLM No22

Doften med nummer 22 från SG79 STHLM är en mjuk och trevlig doft. Den börjar med en blommig, pudrig känsla – magnolian från toppnoterna har säkert hjälp från violen i hjärtnoterna. Först efter ett tag märks litet fruktighet från toppnoterna päron och grapefrukt, varav den sistnämnda inte är så citrus-skarp som den kan vara. Och kors i taket, jag som tröttnat på läskande päron – här är det inte alls så inställsamt utan bara en bra, frisk kompanjon till resten.

Varken jasminen eller violen i hjärtnoterna är så distinkta och lika rengöringsprodukter som de kan vara. Tillsammans med liljan blir de en tillbakahållen blombukett.

Trots trotjänare som mysk, vanilj och cederträ i basnoterna är det den lätta blommigheten som stannar länge. No22 är inte särskilt stark men som sagt väldigt trevlig.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i dofter, parfymer och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.