The Body Shop Kindness & Pears Body Butter

Jag hade dubbla anledningar att skaffa ett nytt body butter från Body Shop trots att jag har krämat mig igenom nästan hela sortimentet. De är förstås att Body Shop har kommit med nya Limited Edition-dofter för jul, och för att de har formulerat om sina butters till att vara veganska. Bra!

Det är säkerligen det sistnämnda som är skäl till att det här kroppssmöret är mer segt i konsistensen än de var tidigare. Men det är inget fel med det, det är fortfarande en tjock, rik kräm som ändå är lätt att fördela och sjunker in snabbt efter insmörjning. Den får huden att kännas bra och jag hoppas att den skall vara lika pålitlig under de torra, kalla vintermånaderna som Body Butter brukat vara.

Sedan måste jag tyvärr säga att jag inte är så förtjust i doften. Päron har länge varit en fräsch och litet ovanlig doftnot men på senare tid är det som att saftighet blivit det nya modet för krämer och parfymer som skall gillas av många. Visst är det här päronet läskande men det drar litet åt det vattniga hållet, som melon och gurka kan göra, och det är en av de dofttyperna jag gillar minst. Men päronet är vänligt nog att vara diskret efter insmörjning, så jag kommer att använda burken tills krämen är slut.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i krämer, kroppsvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.