Sydney Grace x Temptalia On The Horizon Light Palette

Det var ju för att jag älskar Temptalia och hennes goda arbete med att testa och rapportera om makeup som jag köpte alla tre av paletterna hon designade tillsammans med indiemärket Sydney Grace. Det hade jag ju knappt behövt eftersom redan den första jag började leka med, Radiant Reflection, har så många vackra färger att det går att skapa nya kombinationer utan att tröttna i veckor.

Efter någon veckas paus med andra, mildare färger kände jag att det var dags att börja prova nästa palett, On The Horizon (Light). Jag blev inte förvånad när den visade sig vara lika lätt att variera i färgställningar, och hade lika hög kvalitet. Ögonskuggorna i paletten är väl pigmenterade, även de skimrande som inte lägger sig så tunt som man skulle kunna tro utan istället generöst färgar ögonlocket med mediets pigment. Och alla färger ligger kvar väl på huden under dagen. Ännu en smäcker låda full med glädje! Även den här gången lånar jag en bild från Temptalias egen blogg för att ge den bästa överblicken över färgerna som paletten bjuder på.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i ögonskuggor och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.