Sydney Grace x Temptalia Quintessence Light Palette

I åratal har jag följt Temptalia och hennes noggranna, hängivna recensioner av ny makeup. Fastän hon och jag har olika hudtoner är hennes genomgångar och bilder till stor hjälp för mig när jag vill veta kvaliteten på nya produkter, och de gånger jag har trotsat hennes varningar har jag fått ångra det. Så när hon själv tar fram ögonskuggor tillsammans med indie-märket Sydney Grace blev jag ju självklart intresserad!

Temptalia designade tre paletter, alla i varsin Light och Deep version, där Deep innehåller ett par färger som är mörkare än sina motsvarigheter i Light. Jag köpte en av varje palett, en Deep och två Light. Se så snygga de ser ut intill varandra! Uppifrån och ned heter de Quintessence, On The Horizon och Radiant Reflection.

Även de enskilda ögonskuggorna har lockande namn, se bara när man öppnar paletten och ser vad de heter och vilka underbara färger de har! Nu tar jag mig friheten att plocka in en bild från Temptalias egen genomgång av sina paletter, eftersom hon gör det så väldigt bra.

Jag har använt de flesta färgerna i olika kombinationer de senaste dagarna, dock inte de två rödtonade och den svarta Umbra. Det är imponerande hur pigmenterade alla färgerna är, och The Mielke Way har en spännande duokrom-effekt som gör att det rosa slår över i silvergrönt i vissa vinklar och ljus. Jag är även mycket nöjd med hur väl färgerna sitter på plats under dagen! Det skall bli roligt att fortsätta att använda den här paletten och de två andra!

Här är en länk till Temptalias genomgång av sina skimrande skönheter!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i ögonskuggor och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sydney Grace x Temptalia Quintessence Light Palette

  1. Pingback: Sydney Grace x Temptalia On The Horizon Light Palette | Style On File

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.