Favoriter i juli

Det är kanske inte så konstigt att gissa varför detta har varit mina främsta skönhetsprodukter i juli! Att jag hållit mig till ett minimum beror dels på att det är ont om tid och plats för förvaring och applicering av mina många beauty-produkter på mina semesterorter, men också på att jag har mått så bra under semestern att jag känner mig fin och nöjd utan så mycket extra. Men just ikväll skall jag lägga en fin ögonmakeup och borsta på mascara, för idag har jag en födelsedag att fira!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i favoriter. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Favoriter i juli

  1. VANKAS DET KALAS? Grattis!

  2. styleonfile skriver:

    Hej min härliga cybervän i kalasbyxor! Jag har suttit i en ändlös rad av försenade tåg genom Europa de senaste dagarna, så jag hoppas du såg min förinställda post med souvenirer, och den som kommer nu om Caudalìe, och kanske det jag har skrivit på min andra blogg Kulturdelen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.