Biomed Eye Bags Away

 

Visst är jag intresserad av en ögonkräm som skall trolla bort påsarna under ögonen! Med de goda resultat jag fått av Biomeds produkter var det en lågoddsare att jag skulle prova även Eye Bags Away. Hur gick det för mig? Låt oss börja med påsarna under ögonen. De är förstås kvar och fortfarande så synliga att jag vill gråta. Men då syns de ännu mer, så jag får hålla mig.

Och så har jag ju hundra andra problem med huden kring ögonen – mörka ringar, små och stora rynkor, och hud som börjar bli lösare och hänga ned över ögonlocken. Förhoppningen var att krämen skulle fixa några av de sakerna (också). På det kan jag svara att den gjorde ett ungefär lika bra jobb som min andra favorit, clinique smart custom-repair eye treatment. Så den här krämen duger gott och jag kanske kommer att skaffa en ny tub när jag gjort slut på alla ögonkrämer jag råkat skaffa. Om man är intresserad av Eye Bags Away vill jag förvarna om att den har den där koladoften som många av Biomeds produkter är försedda med. Någon annan kanske tycker det är konstigt, men jag tycker det är trevligt.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Biomed Eye Bags Away

  1. Mmm kola *suger i sig tuben*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.