Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover

Den dubbla effekten som utlovas antar jag är det som står på flaskan, att även den tuffaste vattenfasta mascaran skall tas bort medan de känsliga ögonfransarna skyddas. Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover är också en tvåfasprodukt som man skall skaka så att oljan och vattnet blandar sig till den effektiva removern som man vill ha.

Nivea är ett pålitligt och plånboksvänligt märke vars produkter ofta finns tillgängliga i närmaste snabbköp. Så många pluspoäng på en gång! Och efter att ha provat den här makeupborttagningen är jag nöjd med resultatet den här gången också. Ögonskugga och mascara tas bort utan gnugg, och varken ögon eller den tunna huden runt omkring svider eller känns torra efteråt. Jag är nöjd!

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.