Byredo Lipstick Solid Ground

Bilderna på Byredos makeup lockade i flera veckor innan lanseringen. Snygga, blanka, lätt böjda hylsor fyllda med färger jag längtade efter att prova, och så blev det äntligen dags. Läppstift är ju mitt knark så jag gick in och såg ut en rosa färg som verkade passa mina läppar (och det gjorde den). Solid Ground var namnet.

Åh, så gulligt läppstiftet var förpackat i en ask med Byredo-design och sin egen lilla sovsäck inuti! Hylsan låg tungt i handen och när jag drog av det tjocka, svängda locket var själva läppstiftet förstås rakt. Och en fin pigmenterad rosa. Och en ganska stark doftsättning, en blandning av sött, blommor och parfym som jag inte är helt förtjust i, men som falnar efter ett tags användning.

______________________________________________________________

Färgen är en mellanrosa som drar åt det kalla hållet – jag beklagar att min kamera får det att se så varmrött ut! Den lämnar en del spår på glas och muggar när man dricker, men där finns fortfarande så mycket kvar att läpparna ser målade ut.

Dock är själva läppstiftet inte så krämigt, utan litet hårt, så jag fick vara noggrann när jag målade det på läpparna så att det inte gick trögt och hamnade utanför konturerna. Så läppstiftet är torrt, men inte uttorkande, fast heller inte så närande att läpparna känns smidiga och vårdade efter en dags användning. Byredos läppstiftsserie kommer nog inte att bli en favorit för mig.

 

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i läppstift och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Byredo Lipstick Solid Ground

  1. Jag tycker färgen är superfin på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.