Luam Capirona Oil

Av olika skäl har jag inte varit hos en frisör på länge och det är kanske ingen överraskning att topparna är slitna och torra. Ett tag till tänker jag prova mig igenom de olika håroljor och andra lösningar som marknaden erbjuder, och en av dem är Luam Capirona Oil. Capirona är ett blommande träd som växer i Sydamerika. Om det är därifrån oljan har sin doft vet jag inte, men den är blommig och behaglig.

En liten klick fördelas snabbt och lätt över hårets längd (inte inne vid rötterna), halvt eller helt torkat efter tvätten. Produkten tynger inte ned och doften dämpas efter någon timme. När håret har torkat känns det som att det har blivit extra mjukt av oljan. Resultatet jag kan se är dock inte så uppseendeväckande, kanske till och med litet extra många strån som sticker ut åt olika håll, jämfört med andra produkter jag också använder (Urban Tribe, Moroccanoil). Det är väl inte den bästa hårolja jag använt, men på något sätt tycker jag ändå om den för att den gör mitt hår så mjukt.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hårvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.