Biomed Capillary Cure

Visst borde jag ha vetat bättre, men det är så reklamen fungerar: de lovar mirakel, och man hoppas på att åtminstone få hälften av det utlovade. Capillary Cure från Biomed lovade att på tre olika sätt hejda uppkomsten av nya ytliga blodkärl och minska synbarheten av de man redan har. Jag har en hel del dylika kring näsvingarna men har aldrig trott att en kräm skulle kunna avhjälpa det, hur stora förhoppningar jag än har på dyra krämers undergörande verkan.

Dock hade jag ju fått gott förtroende av Biomed efter de produkter som jag redan använt, så jag började pipettera en liten dos kapillärfixarserum att använda morgon och kväll, och gjorde det i flera veckor. Då och då såg jag med skeptisk blick på min hud för att leta efter skillnader. En av dagarna tyckte jag faktiskt att jag såg det och blev förvånad själv. Men nu har jag pipetterat och doserat och tittat i ett par veckor och måste säga att det inte har gjort någon större skillnad. Ingen skillnad alls, faktiskt.

Om styleonfile

Jag är en ingenjör som älskar parfym, hudvård och kläder av hög kvalitet. Det är värt att lägga pengar på något som är bra - håller länge, gör sitt jobb - men det är svårt att veta vad som är bra innan man har provat. Som erfaren testare provar jag gärna läppstift, krämer och annat livsviktigt, och berättar för den som vill vad som är bra och vad som är dåligt.
Detta inlägg publicerades i hudvård och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.